Friday, June 17, 2011

how i started smoking again 4

ieri a fost o zi pe care mi-am dedicat-o mie si... curateniei.
curatenia s-a rezumat la ordine si la sortarea tonelor de hartie pe care le-am adunat in timpul ultimelor proiecte.
si partea mai interesanta e ca am gasit un motiv (si o persoana) sa ies din casa. so i went to
SLIDELUCK POTSHOW (adica art&potol).
ca de obicei si cum ar fi bine sa imi intre in minte... intre descriere si ce se intampla in realitate e o diferenta....
potolul.. s-a rezumat la croisant-uri, briose, chec, some kind of chocolate, some other kind of sweets si niste pachetele umplute cu legume or somethin' like that.. singura chestie care nu era dulce.. dar care putea sa fie gretoasa... si alcoolul era scump... si ca si cand asta nu era de ajuns.. nu puteai sa iti ca un om normal ceva de la barul principal, ci trebuia sa te duci la un bar mai mic, si mai limitat.

a venit si arta...40 de minute... un colaj de fotofrafii, grafica, pictura etc apartinand diferitilor artisti romani. la calupul artistilor din afara nu am mai ramas. la fara 40 ca o cinderella moderna m-am ridicat si am plecat... sa prind metroul. am infascat o briosa de pe masa si un esquire de la iesire si am pornit spre p. romana.

cand am iesit de la metrou.. mi- era greata. m-am oprit la un non-stop si mi-am luat o bere. nu am desfacut-o pe strada, ci am asteptat pana am ajuns acasa cand am realitzat ca nu mai imi trebuie...

9 ore jumatate de desen, panica, durere de stomac, mancare pe care am inghitit-o fara sa ii simt gustul. cand pv-ul s-a terminat am fost ultima care a parasit atelierul.. nu voiam sa plec. nu aveam de ce. de ce?



No comments: