Tuesday, November 17, 2009

belle de jour



am salivat acum ceva ani la 2 carti, belle de jour, respectiv belle de nuit, dar nu puteam dat atatia banii... pe niste prostituate. si nici macar la salariu. am primit recent cu titlu' de imprumut belle de jour -primul volum (mult mai buna decat omoloaga ei made in ro). si cand mai am un moment de liniste ma instalez cu picioarele pe calorifer si citesc.
identitatea belle de jour nu mai e invaluita in danteluri negre. she is Brooke Magnanti, "specialist in neurotoxicologie si epidemiologia cancerului intr-un spital din Bristol". ce pompos suna... cine ar fi crezut.. eu sincer credeam ca e absolventa de litere.. nu ca si-a tocit coatele la medicina...(i guess). oricum era clar ca avea studii superioare. Brooke recunoaste ca a lucrat in cadrul unei agentii de escorte din londra pentru a-si termina doctoratul, si.. ca a platit taxe, statului pentru munca depusa . si nu se pare ca regreta faptele. she's proud with her life... all of it. din ce am googalit eu, se pare ca Brooke a declarat ca jobul de prostituata de lux a fost mai placut decat celalalt job pe care il avea in perioada respectiva (2003-2004), cel de programator. (really? ce chestie)

ma gandesc cate din tipele care lucreaza ca prostituate de lux, au studii superioare. probabil multe... stiu ca ma distram intr-o perioada citind rubrica de matrimoniale (cea mai consistenta dupa imobiliare) si erau multe studente care isi vindeau serviciile (de ce nu faceau meditatii?!) si cateva licentiate... nu multe. nu e momentul sa arunc cu bulgari de noroi in societate.


belle de jour la cei 34 de ani, arata bine.. din ce am spicuit eu. ceea ce nu cred ca putem spune despre omoloaga ei, belle de nuit, care are barba....

2 comments:

Cristina Sîmbeteanu said...

puteai sa pui si tu o poza du duduia.

nevrox said...

da i should.. dar insemna sa iau de pe net.. si nu prea imi place.. nu stiu daca duduia ar vrea sa-mi pozeze:P