Saturday, September 25, 2010

get on the road

should stop thinking that much...
and enjoy the ride

i hope i'll fiind the way. tomorrow trip, i'll wake up at... 6 or somethin' like that


should i go or should i stay



am vrut intial sa postez ceva pe o tema sociala-culturala-economica-politica-whatever. dar aveam senzatia ca stric blogul meu facut special pentru a fi intesat de angoasele mele existentiale:).
asa ca azi, dupa ce am citit pe un blog ceva despre plecare din tara&problemele intampinate, m-am gandit iar la aspectul asta . ma aflu in fata unei decizii importante in viata, ceva major, ce imi va schimba evolutia. cred ca ambele decizii sunt cumva (relativ) bune. si poate trebuie sa astept the right time. sa astept sa ma satur, sa nu mai am rabdare... sau doar sa ma formez, sau sa gasesc the right door.

si ma intreb ca si altii de ce. sunt multe raspunsuri pentru de ce-ul asta. am doar unul in buzunarul de la pijama: pentru ca ma numar printre miile (sau poate mai bine zis, milioanele) de absolventi de studii superioare ce nu isi gasesc un loc de munca decent (nu neaparat in domeniul pe care l-am studiat). si am urmat o facultate din pasiune.. dar ca in orice relatie, pasiune moare.

asa ca am decis sa fac a 2-a facultate tot din pasiune... si dupa, nu stiu ce ma astepta. oricum eu nu astept niciun dupa.



am peste 20, oficial sunt matura...


if you see an open door, would you go

Friday, September 24, 2010

overwrite


multitudinea deciziilor si a variabilelor ne defineste libertatea. exista liberul arbitru? sau doar avem senzatia ca luam decizii?... sceanariul fiind scris dinainte, iar noi il parcurgem constincios


can i trick my destiny?

Tuesday, September 21, 2010

the smell of anarchy


nu mai am rabdare... sa citesc... bloguri (nu ca ar fi neaparat ceva rau). exista carti, dar nici de alea nu ma prind. lipsa mea de rabdare ma ingrijoreaza. orice extrema ma pune pe ganduri.
apropo de extreme... am descoperit parfumul sex pistols. e unisex si se pare ca membrii trupei s-au implicat in creare parfumului, ambalajul poate fi considerat a classic. iar mirosul nu m-a dat pe spate... l-as descrie ca ... aspru, adica masculin.testerul zace undeva prin geanta si nici la a 2 a adulmecare nu am fost impresionata... i'll give it a try in the morning
nici anarhia nu mai e ce a fost?
my next birthday will be... next year.. :)

Monday, September 20, 2010

the bitter-sweet taste of freedom 2


ma lupt cu incertitudinea si cu asteptarea. si deciziile...vreau sa vad un singur drum. the only one, the right one

Sunday, September 19, 2010

the bitter-sweet taste of freedom




am tergiversat cu reluarea blogului... pentru ca.. nu am avut inspiratie, chef, rabdare... si aveam alte prioritati.


prima chestie pe care am facut-o ca sa punctez libertatea a fost sa-mi mut ora trezirii de la 7:30 la 8:40 sau ceva in zona asta. oricum nu o respect. am mai gasit timp (din 12 ore ale zilei) sa fac curat prin casa, sa hoinaresc prin magazine (i really missed that part), sa fac fotografii (aici am multe restante), sa citesc (dar nu indeajuns), sa lenevesc pe net, sa recuperez news on some blogs... and to wonder....




*trip: buc-cta