Tuesday, February 23, 2010

serios?!

© Proiectare Scari - webdesign: Puffy & Mishu Host: BlackMilk


totul parea ok, pana aici. de fapt puffy and mishu au si site. probabbil lucreaza bine. can't tell dar cred ca si pierd contracte.

black milk suna bine. adica suna a massive attack

Friday, February 19, 2010

new haircut


what start with new sounds good. no pics yet:(

Saturday, February 13, 2010

Friday, February 5, 2010

how can you get lost?


se spune ca de ce ti-e frica nu scapi. nu-mi place, suna a amenintare. tu esti propria amenintare pentru ca prin frica ta atragi problema(?!?) dar poate fiind constient te feresti de ea... anyway...
cand eram mai tanara/mica m-am trezit ca am luat ceva microbuz de la festivalul berii/ vinului etc si am aterizat intr-o unfriendly area of my beloved town. nu eram singura. eram cu o prietena. ea a locuia in zona aia... eu in partea opusa a orasului. aaa.. am uitat sa mentionez.. era mijlocul noptii si nu aveam niciun ban. povestea s-a rezolvat favorabil si eu am ajuns acasa. de atunci mi-e frica sa nu mai ma urc in microbuze.. (ca autobuze prea multe nu sunt in oras, asa ca prea departe nu ajung) si sa ma trezesc intr-o zona necunoscuta... mai ales noaptea... ziua e mai lejer...

cum ziceam ca de ce ti-e frica nu scapi... am repetat istoria... acelasi microbuz, dar m-am oprit la timp... de data asta.

gandind la rece nu e tragic... iei un taxi pana acasa...(asta daca ai bani), intrebi in ce directie trebuie sa o iei (asta daca nu e pustiu)

*off the record: link

Tuesday, February 2, 2010

conversatie 03


in fata unui scaun.
ea (stand jos): - stai la mine in brate.
eu: - aa. nu, ca sunt skinny, te tai in oase.
ea: - te anunt eu daca imi intepenesc picioare.
si am impartit taburetul (adica scaun rotund din lemn, improriu spus taburet).