Monday, June 28, 2010

think about

"You want a reason: I'll give you reasons: don't change your ideals with every season, just look inside yourself for information and make your own life a celebration, you've got the power, power to be strong, an education that should be lifelong, don't be a victim of expectations, just make your own life a celebration. (the beloved, conscience)


*Cauti un motiv? Iata-l: visele nu-ti fie schimbatoare ca vremea, raspunsul la-intrebari tu cauta-l in tine si fa din viata ta o sarbatoare. Puterea e-n tine, in forta ta si-n tot ce stii a face. Nu te gandi la ce asteapta altii de la tine, ci fa din viata ta o sarbatoare.

Beatriz si corpurile ceresti, Lucia Etxebarria, ed nicolescu - moto-ul cu care se incheie cartea. after a short google search am gasit si piesa (eu traiam cu impresia ca e o carte/roman). melodia nu e prea filosofica, e cam easy... ma asteptam sa fie ceva cu greutate a la massive attack. asa ca ma limitez la citat e arhisuficient pentru moment. si traducerea (prezenta in carte) releva ceva ... to think about

No comments: