Saturday, July 30, 2011

colajE II





cea mai mare dragoste e dragostea de viata.

daca te pierzi, vei gasi drumul spre casa dupa miros. sa vezi clar de unde si pana unde te poti intinde. sa stii ce poti face si ce nu.


get lost, my friend, it's all in your head

Thursday, July 28, 2011

colajE I


Dear T.,

does life has a dead-line?
i should proably stop thinking that much.
cum ar fi sa iti accepti mediocritatea?
M-am hotarat sa reiau corespondenta. Stiu ca a trecut mult timp.

Monday, July 25, 2011

pause.


am pierdut bunatate de post-uri, pentru ca le-am lasat nesupravegheate, dar am regasit fragmente, undeva in memoria de elefant pensionat al blogspot'ului.
acolo am gasit ramasite din 2008, '09, '10, '11. nu uitam niciodata tot, dar undeva informatiile sunt stocate ca sa le accesam.
so, eu trec la scrisul clasic, pe hartie, doar pentru mine. doar nu degeaba sunt eu cel mai aprig si cel mai critic cititor al meu. si aici fac niste colaje (am facut asta din comoditate pe vechiul blog si mi se pareau mai interesante decat un text proaspat), din ramasitele nepublicate.
sunt doar 13... ma descurc eu:)

*foto: between 23 august and olimp

Tuesday, July 5, 2011

signs. marks. shadows



i have many answers... but no question.


ascunzandu-ma prin asternuturi am gasit urme, cunoscute, straine, proaspete. urme calde, aburinde. urme ce imi apartineau. sau urme pe care le-am pierdut si nu le mai recunosteam. semnele pe care le-am lasat erau sterse, estompate, blurate, pierdute. oricat as fi cautat, nu mai era nimic acolo, nimic din ceea ce am lasat.

am gasit de altfel o revista (elle pe luna iunie), niste haine, bluza pe care am purtat-o la b'estfest, niste ciorapii...
vreau sa sterg urmele, semne din minte. semne ce ma strang...

Saturday, July 2, 2011

extreme mind blowing @ b'estfest

vineri a fost o zi plina: schite/predare mapa/ bere @argentin. dupa 3 tigari, ceva discutii despre viata, relatii si singurul basm without a happy ending (da exista asa ceva) m-am dus acasa, cu toate ca mai voiam sa stau sa hoinaresc prin oras.
am dormit 40 de minute, dupa care am aflat ca la 18:30 trebuie sa fiu la aviatorilor, deci am avut 25 de minute sa mananc, sa ma imbrac si sa plec. am reusit sa ajung chiar inaintea grupului. la aviatorilor era o cursa speciala care te ducea in the middle of nowhere.. la b'estefest. si alergand dupa autobuz (daca nu alerg, simt ca m-am suit degeaba), am pierdut o parte mare din grup. am ramas doar cu o singura persoana and a funny crowd... asa inghesuiti ca sardinele si amestecati la fiecare curba mai periculoasa, am aflat preocuparile si evenimente care sunt frecventate de adolscenti de 18 ani.. si ca s-au plictisit de show-ul lui marylin manson.. etc.
dupa 25 de minute de mers we arrived in the middle of nowhere.. in camp... la b'estfest.
cum am ajuns mai repede si fara bilet am stat si am ascultat ocs dupa gard.
s-a reunit grup, iar eu mi-am primit biletul si am putut intra. m-am oprit la scena ciuc la ocs (it smelled like comandante back in 2006-2007, sau poate vama veche), dar le lipsea cumva fellingul de alta data.. sau poate sunt eu obisnuita cu evenimentele indoor sau cu scenele mai mici. dupa fiecare piesa, dan ne multumea (frumos) iar ma temeam ca e ultima piesa. m-am mai plimbat un pic prin micul sat b'estfest si m-am intors pt ultima piesa ocs. in paralel erau butterflies in my stomach pe care i-am pierdut. in general concertele nu erau in acealasi timp la toate scenele pentru ca ar fi iesit un mix (nu tocmai bun). . dupa ocs.. m-am mutat la scena future heros. am prins cateva acorduri de butterflies in my stomach si cativa stropi de ploaie. ne-am refugiat sub un cort/bar/terasa. dupa ce ploia s-a oprit ne-am dus la toulose lautrec... not very catchy, except arhicunoscutele (i hope) te spun, yes man. au potential si mai au si de invatat. ne-am mutat la scena principala pt iralandezi flogging molly.. super energici, detasati, muzica dansabila, ... mie una mi-a sunat a soundtrack pt pirati..after we put our dancing shoes for flogging molly, we went to cc scene... for coma. i-am ascultat in liceu si pe la inceputul stuffstock'ul (back in 2003-2005, cand nu era intrare) ii vedea relativ des in concerte. ok...oamenii sunt neschimbati ... si repertoriul era ala vechi (daca veneau cu ceva nou ma pierdeau).
primul gand a fost.. i growed up, but they... hmmm... oricum nu am mai simtit emotia de altadata si a fost bine ca am reusit sa imi amintesc piesele, avand in vedere ca nu le-am mai auzit de 5-6 ani:))

o alta parte buna a fost ca desi am vazut fix langa mine o specie dornica de pogo, nu s-a manifestat violent ca altadata.. sa dea peste lume si sa incerce sa calce tot in picioare ca o tornada.. mai curios e ca nu avea cum era normal.. o sticla/un pahar/un pet de bere... ci un pahar de la cola... in care putea sa fie cola/apa sau poate diverse tipuri de alcool. deci lumea s-a civilizat si s-a temperat. na' nitel pogo a fost la cererea trupei. in rest piesele clasice: in mine in soapta (sounds kinky if you ask me), stai, morhphine.... nu vreau fetito, casa...etc.
si ne-am mutat la scena mare pt Skunk Anansie... show impecabil, echilibrat, cumva rational. Skin arata superb (varsta fizica nu exista) si vocea era impecabila... energica, empatica, a comunicat cu publicul, s-a agitat, a facut stage dive (primul stage-dive reusit pe care il vad, pana acum am vazut doar aterizari pe pamant/ciment), momente ce i-au speriat teribil pe cei de security care se chinuiai de zor sa o recupereze pe solista din mainile fanilor.
a intrat pe scena cu un costum care mi-a amintit de florence welch (btfw florence is my age) sau bjork. extravagand dar nu foarte. un costum negru with some glittering stuff, si un guler de pene (guler ce a disparut pe la a 2-3 a piesa) si ... conversi in picioare. la cat a alergat pe scena nici nu imi imaginam ca era o decizie buna sa poarte tocuri.
am trait transa fara sa ma gandesc la nimeni si la nimic... am vazut multe figuri transpuse si multi oamenii (a se citi tipe) cu ochii dati peste cap (din alte motive decat cele clasice:D).
s-au intors pentru bis cu inca 3 piese. cu riscul de a ma repeta... persoanele care m-au fascinat si care au doza acea de mister sunt de cele mai multe ori femei (exceptii sunt f putine.)
per total concertul a meritat toti banii.

dupa concert ne-am indreptat spre iesire. i got a free ride home... am ramas ceva timp blocati in traficul de pe... camp. am iesit dupa ce am fost indrumati de aceasi oamenii de la security... in camp mai incolo.. am iesit..
si ca noaptea sa fie completa si suprarealista cam pe la aurel vlaicul...
ne-a oprit politia pentru ca am depasit viteza legala.. fapt ce l-a costat pe sofer o amenda si 4 puncte. am asteptat sa vina cu chitanta (dupa ce ca le dam bani, mai trebuie sa ii si asteptam) si cand d-na polistist (Da, era o ea?) a venit cu actele&chitanta... i-a luat vantul indigoul si s-a apucat sa-l caute in masina.... (noroc ca mai avea unu' de rezerva).
how about that?
ar trebui ca politia sa fie mai dotata (whatever you want to understand), sau poate sa avem posibilitatea sa platim cu cardul, cecuri sau bonuri...

am ajuns acasa la 2:30...

Friday, July 1, 2011

extreme mind blowing 3


azi m-am simtit ciudat si m-am dus prin h&m (for a healing session), dar am plecat cu mana goala si nu a fost usor. am materiale acasa si stiu sa tin un ac in mana...
de altfel nu am mai mancat ciocolata de cateva zile... ok i cheated at that part..

aparatul meu foto... da semne de batranete si de oboseala.. dar greseala asta imi place...

later edit... iar am probleme cu aparatul/cardul si nu pot sa iau pozele si risc sa pierd ce am lucrat. probabil asa e si in viata, risti sa pierzi ceva cand realizezi ca iti place...