Friday, July 2, 2010

lost on the right track


traiesc in cochilia mea, in lumea construita de mine., deconectata de la orice.. mi-ar crea cel mai mic disconfort. seara ies din cochilia mea pentru a colinda strazile. cred ca cel mai ciudat e sa ma intalnesc cu oameni cunoscuti.. oameni din trecut. din anumite parti de trecut pe care le-as formata ca sa mai fac loc pe hard.
so... nu aveam nici cea mai vaga idee ca e in plina desfasurare artensivul (de ipiff am aflat aseara) si cred ca am trait si fara informatiile astea. oricum banuiesc ca nu am pierdut mare chestie (sa fie strugurii acri).
la lansarea revistei T. am fost datorita... hmmm.. unei slabiciuni emotionale si nu pentru revista era slabiunea...m-am lamurit, in cazul in care uitasem... pseudo-eveniment, nemediatizat, ocazie de mangaiere reciproca pe scafarlie si de promovare... a ceva..

si asa ma tin eu in priza, dupa care dau log out de la... chestiile de complezenta



*s-a intamplat ceva weird .... dar poate stric bunatate de post.. teaser... m-am intalnit a 3 oara with one weird stalker of mine.... :D si data asta avea ceva nou... people are weird dar ajunge pentru moment.

*foto: lost in wonderland. taken 2 year ago in transilvania.